Recensie: De Master (Game Maker #2) – Kresley Cole

Wanneer je De Professional met plezier hebt gelezen, zul je zeker genieten van De Master. Kresley Cole vult ook dit boek weer met een flinke dosis Russische maffia, grote boze mannen met een duister verleden en sterke eigenwijze vrouwen die daar geen boodschap aan hebben.

‘Iedereen vreest de Master…

De onweerstaanbare politicus/maffiabaas Maksimilian Sevastyan geeft de voorkeur aan lange, gehoorzame blondines om zijn…gecompliceerde verlangens te vervullen. Dat wil zeggen, totdat de ijzige Rus een ongehoorzame brunette ontmoet wiens prachtige kleine lichaam zijn legendarische zelfbeheersing bedreigt.

Behalve zij.

Catarina Marín was een welgestelde jonge vrouw totdat haar wereld instortte. Nu is ze ondergedoken en gedwongen om als escort in Miami te gaan werken. Haar allereerste klant is buitengewoon knap, maar als hij haar vertelt wat hij met haar van plan is, loopt Cat bijna de deur uit.

Als genot een spel is, speel dan om te winnen.

Nadat hun overweldigende ervaring uit de hand loopt, verlangen ze naar meer. Als ze ontsnappen aan de dodelijke bedreigingen die hen omringen, kan Maksim dan zijn verleden overwinnen om Cat zijn toekomst aan te bieden? Alleen dan zal ze hem kunnen geven wat hij echt wil: haar, met lichaam en ziel.’

Zoek je een boek met veel spice en deins je niet terug van BDSM scènes, dan is De Master jouw volgende boek. Wat Kresley Cole in haar serie mooi doet, is dat ze sterke vrouwen neerzet, die ook hun portie wel hebben gehad, maar daardoor juist nergens voor terugdeinzen. Wanneer je dan in een dominant-submissive verhouding komt, blijven de vrouwelijke personages krachtig overkomen. Hetzelfde geldt voor Cat, die natuurlijk als een blok valt voor de geheimzinnige Maksim, maar simpelweg weigert om braaf naar hem te luisteren.

En dit gegeven levert best heel grappige situaties op. Zoals zij die in een sexy sportoutfit paradeert voor al zijn zakencontacten. En juist deze combinatie van een stoere maffiosi en een eigenwijze sterke vrouw is onweerstaanbaar en levert veel chemie op tussen deze twee hoofdpersonages. Ergens kun je je als lezer afvragen of iemand zo vaak achter elkaar kan klaarkomen, maar dit doet geen inbreuk aan de speelse dialogen en wisselwerking tussen de twee hoofdpersonages. In De Master wordt de nadruk gelegd op de rondingen van de vrouw, wat veel vrouwen zal aanspreken. Ten slotte schenkt Kresley Cole in De Master, evenals in De professional veel aandacht aan het (traumatische) verleden van de hoofdpersonages, die ze (en de manier waarop ze reageren) heeft gevormd tot wat ze nu zijn. Dit maakt geeft het boek De Master een extra dimensie, dat verder gaat dan alleen een verhaal vol spice over onderlinge aantrekkingskracht en BDSM.

Kresley Cole weet met De professional opnieuw een boeiend verhaal neer te zetten, waarbij twee sterke karakters met een heftig verleden zowel fysiek als verbaal aan elkaar gewaagd zijn. Voor liefhebbers van spice met BDSM-elementen.  

Beoordeling: 8/10

Kresley Cole heeft diverse series op haar naam staan uit verschillende genres, zoals paranormale en historische romans. Ze heeft veel ervaring met reizen, wat ervoor zorgt dat ze in haar boeken veel ruimte en tijd besteed aan het beschrijven van de omgeving waarin haar boeken zich afspelen. De professional en De master zijn deel een en twee van dezelfde serie.

About the author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *